Bog & idéErik Trigger Olsesen

Bøger skrevet af Erik Trigger Olsesen

Læs mere om Erik Trigger Olsesen
1 produkter
1 produkter
Guldklumpen
BOEGERTILSTAERKPRIS
GuldklumpenErik Trigger Olesen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Guldklumpen

Mere om Erik Trigger Olsesen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Erik Trigger Olsesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Trigger Olsesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Guldklumpen" udgivet af Forlaget Brøndum - "Mørkets jounaler" udgivet af Brøndum

Mere om Erik Trigger Olsesens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Erik Trigger Olsesen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Trigger Olsesen fås bare som hæftet. Trigger Olsesens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erik Trigger Olsesens "Guldklumpen"

"Guldklumpen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Brøndum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Erik Trigger Olsesen "Mørkets jounaler"

Det er muligt at købe Erik Trigger Olsesens "Mørkets jounaler" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brøndum.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Trigger Olsesen