Bog & idéErik Vinther

Bøger skrevet af Erik Vinther

Læs mere om Erik Vinther
1 produkter
1 produkter
Fyns natur. Danmarks grønne hjerte
Fyns natur. Danmarks grønne hjerteSøren Kirk Strandgaard
449,95 DKK
Indbundet
(1)
Fyns natur. Danmarks grønne hjerte

Mere om Erik Vinther

Hvis du mangler en bog af Erik Vinther, har du et bredt udbud online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vinthers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fotografiske øjeblikke" i serien "Silkeborg Biblioteks skriftserie" udgivet af Silkeborg Biblioteks Forlag¤Skabertrang, Silkeborg Bogtryk

Bøger skrevet af Erik Vinther

Der er to tilgængelige bøger af Erik Vinther hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Vinther fås blot som indbundet. Vinthers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" af Erik Vinther

"Fyns natur. Danmarks grønne hjerte" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Fotografiske øjeblikke" af Erik Vinther

Det er muligt at købe Erik Vinthers "Fotografiske øjeblikke" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Silkeborg Biblioteks skriftserie". Det er Silkeborg Biblioteks Forlag¤Skabertrang, Silkeborg Bogtryk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Vinther