Bog & idéErika Wetterlöf

Bøger skrevet af Erika Wetterlöf

Læs mere om Erika Wetterlöf
1 produkter
1 produkter
Røveri mod Guldfynd i Kristianstad
Røveri mod Guldfynd i KristianstadErika Wetterlöf
39,95 DKK
EBOG
(0)
Røveri mod Guldfynd i Kristianstad

Mere om Erika Wetterlöf

Erika Wetterlöf har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Røveri mod Guldfynd i Kristianstad". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Røveri mod Guldfynd i Kristianstad" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Røveri mod Guldfynd i Kristianstad" af Erika Wetterlöf

Hos Bog & idé er "Røveri mod Guldfynd i Kristianstad" tilgængelig som ebog. "Røveri mod Guldfynd i Kristianstad" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Erika Wetterlöf skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erika Wetterlöf