Bog & idéErlend Hem

Bøger skrevet af Erlend Hem

Læs mere om Erlend Hem
1 produkter
1 produkter
Innføring i klinisk forskning og fagutvikling
Innføring i klinisk forskning og fagutviklingErlend Hem
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Innføring i klinisk forskning og fagutvikling

Mere om Erlend Hem

Du kan kun købe en enkelt bog af Erlend Hem her hos Bog & idé. Det er "Innføring i klinisk forskning og fagutvikling". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Innføring i klinisk forskning og fagutvikling" af Erlend Hem

Det er muligt at købe Erlend Hems "Innføring i klinisk forskning og fagutvikling" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Erlend Hem skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erlend Hem