Bog & idéErling Østergaard

Bøger skrevet af Erling Østergaard

Læs mere om Erling Østergaard
3 produkter
3 produkter
Tandklinikassistent - Grundforløb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tandklinikassistent - GrundforløbErling Østergaard
872,96 DKK
Indbundet
(0)
Tandklinikassistent - Grundforløb
Arbejdsmiljø
ArbejdsmiljøBo Bentsen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsmiljø
Hygiejne
HygiejneLillian Hansen
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Hygiejne

Mere om Erling Østergaard

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Erling Østergaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Østergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdsmiljø" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Arbejdsmiljø" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Hygiejne" udgivet af Erhvervsskolernes forlag - "Arbejdsmiljø" i serien "Grundforløb" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Erling Østergaards bøger

Du kan købe fire bøger af Erling Østergaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Østergaard som hæftet. Erling Østergaard bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Erling Østergaards "Arbejdsmiljø"

Det er muligt at købe Erling Østergaards "Arbejdsmiljø" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.

"Arbejdsmiljø" af Erling Østergaard

Det er muligt at købe Erling Østergaards "Arbejdsmiljø" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Erling Østergaard