Bog & idéErling S. Andersen

Bøger skrevet af Erling S. Andersen

Læs mere om Erling S. Andersen
3 produkter
3 produkter
Projektsucces
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProjektsuccesErling S. Andersen & Pernille Eskerod
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Projektsucces
Projektsucces
ProjektsuccesErling S. Andersen
319,95 DKK
EBOG
(0)
Projektsucces
Prosjektledelse : et organisasjonsperspektiv
Prosjektledelse : et organisasjonsperspektivErling S. Andersen
1089,95 DKK
Hæftet
(0)
Prosjektledelse : et organisasjonsperspektiv

Mere om Erling S. Andersen

Erling S. Andersen har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Andersens nyeste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Erling S. Andersens bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Prosjektledelse : et organisasjonsperspektiv" udgivet af Fagbokforlaget - "Projektsucces" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Erling S. Andersens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Erling S. Andersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Andersens bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Prosjektledelse : et organisasjonsperspektiv" af Erling S. Andersen

"Prosjektledelse : et organisasjonsperspektiv" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

"Projektsucces" af Erling S. Andersen

"Projektsucces" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Erling S. Andersen