Bog & idéEsbern Juhl

Bøger skrevet af Esbern Juhl

Læs mere om Esbern Juhl
1 produkter
1 produkter
Vægten af omstændigheder
STREAM
Vægten af omstændighederEsbern Juhl
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Vægten af omstændigheder

Mere om Esbern Juhl

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Esbern Juhl. Bogen har titlen "Vægten af omstændigheder". Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vægten af omstændigheder" af Esbern Juhl

Hos Bog & idé er "Vægten af omstændigheder" tilgængelig som lydbog. Med Esbern Juhls "Vægten af omstændigheder" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Esbern Juhl skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Esbern Juhl