Bog & idéEspen Ottosen

Bøger skrevet af Espen Ottosen

Læs mere om Espen Ottosen
0 produkter

Mere om Espen Ottosen

Der er flere bøger skrevet af Espen Ottosen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ottosens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad tror du selv ?" udgivet af LogosMedia - "Mine homoseksuelle venner" udgivet af Logosmedia. i samarbejde med Lohse - "Gå du bare" udgivet af Lohse - "Sejr over synd" udgivet af Lohse

Espen Ottosens bøger

Du kan købe fire bøger af Espen Ottosen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Espen Ottosen kan købes i udvalgte formater. Ottosens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Espen Ottosens "Hvad tror du selv ?"

Hos Bog & idé er "Hvad tror du selv ?" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er LogosMedia, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mine homoseksuelle venner" af Espen Ottosen

Hos Bog & idé er "Mine homoseksuelle venner" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Logosmedia. i samarbejde med Lohse.
Detaljer
Fulde navn:
Espen Ottosen