Bog & idéEspen Schaanning

Bøger skrevet af Espen Schaanning

Læs mere om Espen Schaanning
1 produkter
1 produkter
Barneridderne : Baden-Powell og den norske speiderbevegelsen
Barneridderne : Baden-Powell og den norske speiderbevegelsenEspen Schaanning
519,95 DKK
Indbundet
(0)
Barneridderne : Baden-Powell og den norske speiderbevegelsen

Mere om Espen Schaanning

Espen Schaanning har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Barneridderne". Den er udgivet af Cappelen Damm Akademisk på bokmål.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Espen Schaannings "Barneridderne"

"Barneridderne" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Cappelen Damm Akademisk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på bokmål.

Endnu en af Espen Schaanning skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Espen Schaanning