Bog & idéEster Roxberg

Bøger skrevet af Ester Roxberg

Læs mere om Ester Roxberg
1 produkter
1 produkter
Antiloper
STREAM
AntiloperEster Roxberg
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Antiloper

Mere om Ester Roxberg

Der er bare én bog af Ester Roxberg tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Antiloper". Den er publiceret af Carlsen på dansk. "Antiloper" er desuden tilknyttet serien "Sonar".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ester Roxbergs "Antiloper"

Hos Bog & idé er "Antiloper" tilgængelig som lydbog. Med Ester Roxbergs "Antiloper" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Sonar". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Roxberg, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ester Roxberg