Bog & idéEsther Fihl

Bøger skrevet af Esther Fihl

Læs mere om Esther Fihl
3 produkter
3 produkter
Ind i verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i verdenSusanne Højlund Pedersen
365,16 DKK
Hæftet
(0)
Ind i verden
The Governor’s Residence in Tranquebar
The Governor’s Residence in TranquebarEsther Fihl
399,95 DKK
Indbundet
(0)
The Governor’s Residence in Tranquebar
Exploring Central Asia, vol. I-II
Exploring Central Asia, vol. I-IIEsther Fihl
629,95 DKK
Indbundet
(0)
Exploring Central Asia, vol. I-II

Mere om Esther Fihl

Der er flere bøger fra Esther Fihl til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fihls bogudgivelser.
Bøgerne fra Esther Fihl findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ind i verden" udgivet af - - "The governor's residence in Tranquebar" udgivet af Museum Tusculanum - "Ind i verden" udgivet af Gyldendal - "Exploring Central Asia" i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project" udgivet af Thames and Hudson Rhodos

Mere om Esther Fihls bøger

Du kan finde fire bøger af Esther Fihl her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Esther Fihl kommer i et udvalg af formater. Esther Fihl bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ind i verden" af Esther Fihl

Det er muligt at købe Esther Fihls "Ind i verden" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er -, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Esther Fihl "The governor's residence in Tranquebar"

Hos Bog & idé er "The governor's residence in Tranquebar" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Esther Fihl