Bog & idéEsther V. Frank

Bøger skrevet af Esther V. Frank

Læs mere om Esther V. Frank
5 produkter
5 produkter
DATID
BOEGERTILSTAERKPRIS
DATIDEsther V. Frank
165,96 DKK
Hæftet
(0)
DATID
DATID
DATIDEsther V. Frank
49,95 DKK
EBOG
(0)
DATID
Fremtid
BOEGERTILSTAERKPRIS
FremtidEsther V. Frank
190,86 DKK
Paperback
(0)
Fremtid
Nutid
NutidEsther V. Frank
119,95 DKK
EBOG
(0)
Nutid
Fremtid
FremtidEsther V. Frank
119,95 DKK
EBOG
(0)
Fremtid

Mere om Esther V. Frank

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Esther V. Frank. På listen nedenfor finder du de nyeste af Franks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "DATID" udgivet af Forfatterskabet.dk - "DATID" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Mere om Esther V. Franks bøger

Der er to tilgængelige bøger af Esther V. Frank hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Franks bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Frank er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"DATID" af Esther V. Frank

"DATID" er til salg som ebog. "DATID" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Esther V. Frank "DATID"

Det er muligt at købe Esther V. Franks "DATID" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Esther V. Frank