Bog & idéEstrid Haulrich

Bøger skrevet af Estrid Haulrich

Læs mere om Estrid Haulrich
1 produkter
1 produkter
Fra jord til bord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra jord til bordCamilla Larsen & Cecilie Petersen
207,46 DKK
Hardback
(0)
Fra jord til bord

Mere om Estrid Haulrich

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Estrid Haulrich. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Haulrich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra jord til bord" udgivet af Muusmann Forlag - "Fra jord til bord" udgivet af Muusmann Forlag

Mere om Estrid Haulrichs bøger

Du kan bestille to bøger af Estrid Haulrich her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Haulrich som hardback. Haulrichs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Muusmann Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fra jord til bord" af Estrid Haulrich

Hos Bog & idé er "Fra jord til bord" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.

Estrid Haulrich "Fra jord til bord"

"Fra jord til bord" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Estrid Haulrich