Bog & idéEstrup H

Bøger skrevet af Estrup H

Læs mere om Estrup H
1 produkter
1 produkter
David Ricardo
David Ricardo Hector Estrup
159,95 DKK
Hæftet
(0)
David Ricardo

Mere om Estrup H

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Estrup H. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder H's seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fortællinger fra praksis" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "David Ricardo " i serien "Økonomiens konger." udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Navneloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Estrup H

Du kan købe tre bøger af Estrup H her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Estrup H bøger i forskellige formater. H har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Estrup H's "Fortællinger fra praksis"

Hos Bog & idé er "Fortællinger fra praksis" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Estrup H "David Ricardo "

Hos Bog & idé er "David Ricardo " tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i H's serie "Økonomiens konger.". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Estrup H