Bog & idéEttore Petrolini

Bøger skrevet af Ettore Petrolini

Læs mere om Ettore Petrolini
1 produkter
1 produkter
Modestia a parte
Modestia a parteEttore Petrolini
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Modestia a parte

Mere om Ettore Petrolini

Der er kun én bog af Ettore Petrolini tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Modestia a parte". Den er udgivet af SAGA Egmont på ita. "Modestia a parte" er desuden tilknyttet serien "World Classics".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Modestia a parte" af Ettore Petrolini

Det er muligt at købe Ettore Petrolinis "Modestia a parte" som lydbog. Ettore Petrolinis "Modestia a parte" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Petrolinis serie "World Classics". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på ita og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Petrolini, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ettore Petrolini