Bog & idéEva Dax

Bøger skrevet af Eva Dax

Læs mere om Eva Dax
1 produkter
1 produkter
Frøken Hikke og Den Lille Pruttesky
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frøken Hikke og Den Lille PrutteskyEva Dax
298,76 DKK
Hardback
(0)
Frøken Hikke og Den Lille Pruttesky

Mere om Eva Dax

Der findes forskellige bøger skrevet af Eva Dax på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Dax' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Monstergrim?" udgivet af Lamberths Forlag - "Monstergrim?" udgivet af Lamberth

Bøger skrevet af Eva Dax

Du kan finde to bøger af Eva Dax her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Eva Dax kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Dax er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Dax' "Monstergrim?"

Hos Bog & idé er "Monstergrim?" tilgængelig som ebog. "Monstergrim?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberths Forlag.

"Monstergrim?" af Eva Dax

Hos Bog & idé er "Monstergrim?" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lamberth, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Dax