Bog & idéEva Dolan

Bøger skrevet af Eva Dolan

Læs mere om Eva Dolan
3 produkter
3 produkter
Mellem to onder
Mellem to onderEva Dolan
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Mellem to onder
En halv sandhed
En halv sandhedEva Dolan
259,95 DKK
Hæftet
(0)
En halv sandhed
Mellem to onder
Mellem to onderEva Dolan
139,95 DKK
EBOG
(0)
Mellem to onder

Mere om Eva Dolan

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Eva Dolan. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellem to onder" udgivet af Forlaget mellemgaard - "En halv sandhed" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Eva Dolans bøger

Eva Dolan har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. -s bøger kommer blot som hæftet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Dolans "Mellem to onder"

"Mellem to onder" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"En halv sandhed" af Eva Dolan

"En halv sandhed" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Dolan