Bog & idéEva Glud

Bøger skrevet af Eva Glud

Læs mere om Eva Glud
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Eva Glud

Du kan kun bestille en enkelt bog af Eva Glud her hos Bog & idé. Det er "Palliativ medicin". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Palliativ medicin" af Eva Glud

Det er muligt at købe Eva Gluds "Palliativ medicin" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Eva Glud skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Glud