Bog & idéEva Johansson

Bøger skrevet af Eva Johansson

Læs mere om Eva Johansson
1 produkter
1 produkter
Små barns læring : møter mellom barn og voksne i barnehagen
Små barns læring : møter mellom barn og voksne i barnehagenEva Johansson
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Små barns læring : møter mellom barn og voksne i barnehagen

Mere om Eva Johansson

Der er flere forskellige bøger af Eva Johansson online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Johanssons nyeste bøger.
Bøgerne fra Eva Johansson tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Små barns læring : møter mellom barn og voksne i barnehagen" udgivet af Gyldendal akademisk - "Lærerig leg" i serien "Pædagogik og udvikling" udgivet af Dafolo

Bøger af Eva Johansson

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Eva Johansson hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Eva Johansson bøger i et udvalg af formater. Johanssons bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Små barns læring : møter mellom barn og voksne i barnehagen" af Eva Johansson

Hos Bog & idé er "Små barns læring : møter mellom barn og voksne i barnehagen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Gyldendal akademisk.

"Lærerig leg" af Eva Johansson

Hos Bog & idé er "Lærerig leg" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Pædagogik og udvikling". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Johansson