Bog & idéEva Kjer Hansen

Bøger skrevet af Eva Kjer Hansen

Læs mere om Eva Kjer Hansen
2 produkter
2 produkter
Det forsømte Folketing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det forsømte FolketingMorten Flindt
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Det forsømte Folketing
Det forsømte Folketing
Det forsømte FolketingEva Kjer Hansen
79,95 DKK
EBOG
(4)
Det forsømte Folketing

Mere om Eva Kjer Hansen

Hvis du er på jagt efter en bog af Eva Kjer Hansen, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjer Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det forsømte Folketing" udgivet af Gyldendal - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Det forsømte Folketing" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Eva Kjer Hansen

Der er tre tilgængelige bøger af Eva Kjer Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Eva Kjer Hansen fås i forskellige formater. Bøgerne af Kjer Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Kjer Hansens "Det forsømte Folketing"

Hos Bog & idé er "Det forsømte Folketing" tilgængelig som ebog. Med "Det forsømte Folketing" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Menneskets ernæring" af Eva Kjer Hansen

"Menneskets ernæring" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Kjer Hansen