Bog & idéEva Koch

Bøger skrevet af Eva Koch

Læs mere om Eva Koch
1 produkter
1 produkter
Øl i oldtiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Øl i oldtidenEva Koch
190,86 DKK
Indbundet
(1)
Øl i oldtiden

Mere om Eva Koch

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Eva Koch, kan du vælge i mellem et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Kochs udgivelser.
Bøgerne fra Eva Koch tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Øl i oldtiden" udgivet af Wormianum - "Villar - los hijos de Manuela" udgivet af Gyldendal - "Mind the gap " udgivet af Eva Koch - "Eva Koch" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek - "Eva Koch" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek

Bøger af Eva Koch

Du kan finde fem bøger af Eva Koch her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Eva Koch bøger i samtlige formater. Kochs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Øl i oldtiden" af Eva Koch

Det er muligt at købe Eva Kochs "Øl i oldtiden" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Wormianum, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Eva Koch "Villar - los hijos de Manuela"

Det er muligt at købe Eva Kochs "Villar - los hijos de Manuela" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Koch