Bog & idéEva Matjeka

Bøger skrevet af Eva Matjeka

Læs mere om Eva Matjeka
2 produkter
2 produkter
Hvor kommer farverne mon fra?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor kommer farverne mon fra?Eva Matjeka
99,56 DKK
Indbundet
(0)
Hvor kommer farverne mon fra?
Hvad mon mørket gemmer?
TILBUD
Hvad mon mørket gemmer?Eva Matjeka
95,96 DKK119,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvad mon mørket gemmer?

Mere om Eva Matjeka

Hvis du mangler en bog skrevet af Eva Matjeka, finder du et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Matjeka.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Filosofia" udgivet af Turbine - "Hvad har givet rosen duft?" udgivet af Facet - "Hvor kommer farverne mon fra?" udgivet af Facet - "Kærlighed - hvad er det?" udgivet af Facet - "Hvad mon mørket gemmer?" udgivet af Facet - "Hvor kommer farverne mon fra?" udgivet af Facet - "Har du tid?" udgivet af Facet - "Hvad har givet rosen duft?" udgivet af Facet

Mere om Eva Matjekas bøger

Du kan bestille otte bøger af Eva Matjeka her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Eva Matjeka bøger i samtlige formater. Matjekas bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Matjekas "Filosofia"

Hos Bog & idé er "Filosofia" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Eva Matjeka "Hvad har givet rosen duft?"

Hos Bog & idé er "Hvad har givet rosen duft?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Facet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Matjeka