Bog & idéEva Michaelsen (red.)

Bøger skrevet af Eva Michaelsen (red.)

Læs mere om Eva Michaelsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming
Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærmingKirsten Palm
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming

Mere om Eva Michaelsen (red.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Eva Michaelsen (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Michaelsen (red.)s "Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming"

Hos Bog & idé er "Den viktige begynneropplæringen : en forskningsbasert tilnærming" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.

Endnu en af Eva Michaelsen (red.) fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Michaelsen (red.)