Bog & idéEva Mosegaard Amdisen

Bøger skrevet af Eva Mosegaard Amdisen

Læs mere om Eva Mosegaard Amdisen
3 produkter
3 produkter
Gorilla
GorillaEva Mosegaard Amdisen
209,95 DKK
Hardback
(0)
Gorilla
Glimma - Reddet, bog 1
Glimma - Reddet, bog 1Marie Helleday Ekwurtzel
109,95 DKK
EBOG
(0)
Glimma - Reddet, bog 1
Bees
BeesEva Mosegaard Amdisen
189,95 DKK
Hardback
(0)
Bees

Mere om Eva Mosegaard Amdisen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Eva Mosegaard Amdisen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mosegaard Amdisens udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Eva Mosegaard Amdisens bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gorilla" i serien "Min første bog" udgivet af Turbine - "Robotter" i serien "Jeg læser" udgivet af Turbine - "Bees " i serien "My first book" udgivet af Turbine

Bøger af Eva Mosegaard Amdisen

Du kan købe tre bøger af Eva Mosegaard Amdisen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Mosegaard Amdisens bøger fås bare som hardback. Eva Mosegaard Amdisen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af Turbine.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gorilla" af Eva Mosegaard Amdisen

"Gorilla" er til salg som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Min første bog". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Robotter" af Eva Mosegaard Amdisen

Det er muligt at købe Eva Mosegaard Amdisens "Robotter" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "Jeg læser". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Mosegaard Amdisen