Bog & idéEva Novrup Redvall og Hanne Bruun

Bøger skrevet af Eva Novrup Redvall og Hanne Bruun

Læs mere om Eva Novrup Redvall og Hanne Bruun
1 produkter
1 produkter
Medieproduktionsanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
MedieproduktionsanalyseEva Novrup Redvall og Hanne Bruun
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Medieproduktionsanalyse

Mere om Eva Novrup Redvall og Hanne Bruun

Der er kun én bog af Eva Novrup Redvall og Hanne Bruun tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Medieproduktionsanalyse". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Novrup Redvall og Hanne Bruuns "Medieproduktionsanalyse"

"Medieproduktionsanalyse" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Endnu en af Eva Novrup Redvall og Hanne Bruun skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Novrup Redvall og Hanne Bruun