Bog & idéEva Roth

Bøger skrevet af Eva Roth

Læs mere om Eva Roth
1 produkter
1 produkter
Belysning af de økonomiske konsekvenser ved valg mellem produktion af pillede, søkogte og japanrejer
Belysning af de økonomiske konsekvenser ved valg mellem produktion af pillede, søkogte og japanrejerNick Carter
69,95 DKK
EBOG
(0)
Belysning af de økonomiske konsekvenser ved valg mellem produktion af pillede, søkogte og japanrejer

Mere om Eva Roth

Eva Roth har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Forundersøgelse af forskningsbehovet i det rekreative fiskeri ". Det er Fiskeriøkonomisk Institut, der har udgivet den på dansk. "Forundersøgelse af forskningsbehovet i det rekreative fiskeri " er desuden udgivet i serien "Fiskeriøkonomi".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forundersøgelse af forskningsbehovet i det rekreative fiskeri " af Eva Roth

Det er muligt at købe Eva Roths "Forundersøgelse af forskningsbehovet i det rekreative fiskeri " som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Roths serie "Fiskeriøkonomi". Det er Fiskeriøkonomisk Institut, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Roth, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Roth