Bog & idéEva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansen

Bøger skrevet af Eva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansen

Læs mere om Eva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansen
1 produkter
1 produkter
Benny Cohn/Benny Collin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Benny Cohn/Benny CollinEva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Benny Cohn/Benny Collin

Mere om Eva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansen

Der er kun én bog af Eva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Benny Cohn/Benny Collin". Det er Peter Schmidt Hansen, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansens "Benny Cohn/Benny Collin"

"Benny Cohn/Benny Collin" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Peter Schmidt Hansen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansen