Bog & idéEva Sverdrup-Jensen

Bøger skrevet af Eva Sverdrup-Jensen

Læs mere om Eva Sverdrup-Jensen
1 produkter
1 produkter
Benny Cohn/Benny Collin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Benny Cohn/Benny CollinEva Sverdrup-Jensen og Peter Schmidt Hansen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Benny Cohn/Benny Collin

Mere om Eva Sverdrup-Jensen

Eva Sverdrup-Jensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Benny Cohn/Benny Collin". Det er Peter Schmidt Hansen, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Benny Cohn/Benny Collin" af Eva Sverdrup-Jensen

Det er muligt at købe Eva Sverdrup-Jensens "Benny Cohn/Benny Collin" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Peter Schmidt Hansen.

Endnu en af Eva Sverdrup-Jensen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Sverdrup-Jensen