Bog & idéEva Ulriksen Draborg

Bøger skrevet af Eva Ulriksen Draborg

Læs mere om Eva Ulriksen Draborg
2 produkter
2 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Eva Ulriksen Draborg

Der er flere bøger fra Eva Ulriksen Draborg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Draborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Mere om Eva Ulriksen Draborgs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Eva Ulriksen Draborg hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan købe Eva Ulriksen Draborg bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Draborg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Eva Ulriksen Draborg

Hos Bog & idé er "Forebyggende sundhedsarbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Eva Ulriksen Draborg "Basisbog i fysioterapi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i fysioterapi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Draborgs serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Ulriksen Draborg