Bog & idéGiulia Bellesso

Bøger skrevet af Giulia Bellesso

Læs mere om Giulia Bellesso
2 produkter
2 produkter
Passaparola 1
Passaparola 1Birgitte Pedersen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Passaparola 1
Passaparola 2
Passaparola 2Birgitte Pedersen
729,95 DKK
Hæftet
(0)
Passaparola 2

Mere om Giulia Bellesso

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Giulia Bellesso. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bellesso.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig ita.
- "Passaparola 1" udgivet af Systime - "Passaparola 1" udgivet af Systime - "Passaparola 2" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Giulia Bellesso

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Giulia Bellesso hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Bellesso fås blot som hæftet. Bøgerne af Bellesso er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Systime.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Passaparola 1" af Giulia Bellesso

"Passaparola 1" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på ita og er publiceret af Systime.

Giulia Bellesso "Passaparola 1"

Hos Bog & idé er "Passaparola 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på ita og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Giulia Bellesso