Bog & idéHarry Luck

Bøger skrevet af Harry Luck

Læs mere om Harry Luck
2 produkter
2 produkter
Schwarzgeld - Ein Starnberg-Krimi
Schwarzgeld - Ein Starnberg-KrimiHarry Luck
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Schwarzgeld - Ein Starnberg-Krimi
Das Lächeln der Landrätin: Ein Bayern-Krimi
Das Lächeln der Landrätin: Ein Bayern-KrimiHarry Luck
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Lächeln der Landrätin: Ein Bayern-Krimi

Mere om Harry Luck

Harry Luck har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lucks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Schwarzgeld - Ein Starnberg-Krimi" udgivet af SAGA Egmont - "Das Lächeln der Landrätin: Ein Bayern-Krimi" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Harry Luck

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Harry Luck hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Lucks bøger fås kun som lydbog. Bøgerne af Luck er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Harry Lucks "Schwarzgeld - Ein Starnberg-Krimi"

"Schwarzgeld - Ein Starnberg-Krimi" er tilgængelig online som lydbog. Du kan derudover altid have "Schwarzgeld - Ein Starnberg-Krimi" af Harry Luck med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på tysk.

"Das Lächeln der Landrätin: Ein Bayern-Krimi" af Harry Luck

Det er muligt at købe Harry Lucks "Das Lächeln der Landrätin: Ein Bayern-Krimi" som lydbog. Fordelen ved at have Harry Lucks "Das Lächeln der Landrätin: Ein Bayern-Krimi" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Harry Luck