Bog & idéHelle Bjerre

Bøger skrevet af Helle Bjerre

Læs mere om Helle Bjerre
1 produkter
1 produkter
Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin
Indianerdrengen Peta og den magiske appelsinHelle Bjerre
79,95 DKK
e-bog
(0)
Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin

Mere om Helle Bjerre

Helle Bjerre har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bjerres nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EN KAMEL I UGANDA" udgivet af Alkalær ApS - "Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin" udgivet af mellemgaard - "Undervisning" udgivet af Samfundslitteratur - "Vandenberg" udgivet af mellemgaard - "Lærer og personlighed" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Feedback" udgivet af KvaN - "Undervisning" udgivet af Samfundslitteratur - "Feedback og vurdering for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Elever lærer sammen" udgivet af Dafolo - "Praktisk pædagogik" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Tango for to" udgivet af Dafolo - "Lærer og personlighed" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Lærer og personlighed" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Helle Bjerres bøger

Der er 14 tilgængelige udgivelser af Helle Bjerre hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Helle Bjerre bøger i flere forskellige formater. Bjerre har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Bjerres "EN KAMEL I UGANDA"

Hos Bog & idé er "EN KAMEL I UGANDA" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alkalær ApS.

Helle Bjerre "Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin"

Hos Bog & idé er "Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Indianerdrengen Peta og den magiske appelsin" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bjerre