Bog & idéHelle Bruhn

Bøger skrevet af Helle Bruhn

Læs mere om Helle Bruhn
2 produkter
2 produkter
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kliniske metoder i sygeplejepraksisLene Sørensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Kliniske metoder i sygeplejepraksis
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient

Mere om Helle Bruhn

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Helle Bruhn. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Bruhn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når jeg bliver stor, og mor bliver lille" udgivet af Forlaget Cristobal - "Dukkevognen og den lille frække hund" udgivet af Forlaget Cristobal - "Hvor er mor?" udgivet af Forlaget Cristobal - "Kup, kat og krydderboller" udgivet af Bogpartner - "Kup, kat og krydderboller" udgivet af Forlaget Cristobal - "Kliniske metoder i sygeplejepraksis" udgivet af Gyldendal

Helle Bruhns bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Helle Bruhn hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Helle Bruhn kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bruhn er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Bruhns "Når jeg bliver stor, og mor bliver lille"

Det er muligt at købe Helle Bruhns "Når jeg bliver stor, og mor bliver lille" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Cristobal.

"Dukkevognen og den lille frække hund" af Helle Bruhn

Hos Bog & idé er "Dukkevognen og den lille frække hund" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Cristobal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bruhn