Bog & idéHenrik Ohlsson

Bøger skrevet af Henrik Ohlsson

Læs mere om Henrik Ohlsson
2 produkter
2 produkter
Geddefeber
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeddefeberTheis Kragh
331,96 DKK
Hardback
(0)
Geddefeber
Pike Fever
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pike FeverTheis Kragh
248,96 DKK
Hardback
(0)
Pike Fever

Mere om Henrik Ohlsson

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Henrik Ohlsson. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Ohlsson.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Henrik Ohlssons bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pike Fever" udgivet af Outdoor Consult - "Geddefeber" udgivet af Outdoor Consult

Bøger skrevet af Henrik Ohlsson

Du kan købe to bøger af Henrik Ohlsson her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Ohlssons bøger fås bare som hardback. Ohlssons bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Outdoor Consult.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pike Fever" af Henrik Ohlsson

Det er muligt at købe Henrik Ohlssons "Pike Fever" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Outdoor Consult, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Geddefeber" af Henrik Ohlsson

Hos Bog & idé er "Geddefeber" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Outdoor Consult.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Ohlsson