Bog & idéJan Thorhauge Frederiksen

Bøger skrevet af Jan Thorhauge Frederiksen

Læs mere om Jan Thorhauge Frederiksen
6 produkter
6 produkter
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsenBirgit Kirkebæk
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen
Pædagogik
PædagogikAnita Lyngsø
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Pædagogik
PædagogikDavid Thore Gravesen
679,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Den velfærdsprofessionelle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den velfærdsprofessionelleJan Thorhauge Frederiksen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Den velfærdsprofessionelle

Mere om Jan Thorhauge Frederiksen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jan Thorhauge Frederiksen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Frederiksens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den velfærdsprofessionelle" udgivet af Akademisk Forlag - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Social- og specialpædagogik i pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Bøger af Jan Thorhauge Frederiksen

Du kan finde syv bøger af Jan Thorhauge Frederiksen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jan Thorhauge Frederiksen bøger i flere formater. Jan Thorhauge Frederiksen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den velfærdsprofessionelle" af Jan Thorhauge Frederiksen

"Den velfærdsprofessionelle" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Jan Thorhauge Frederiksen "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Thorhauge Frederiksen