Bog & idéJens Peter Thomsen

Bøger skrevet af Jens Peter Thomsen

Læs mere om Jens Peter Thomsen
3 produkter
3 produkter
Pædagogisk sociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk sociologiLeon Dalgas Jensen
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogisk sociologi
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund

Mere om Jens Peter Thomsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger skrevet af Jens Peter Thomsen. På listen nedenfor finder du Thomsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Pædagogisk sociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Det danske samfund " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Jens Peter Thomsens bøger

Du kan finde tre bøger af Jens Peter Thomsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Thomsens bøger som hæftet. Derudover er bøgerne fra Thomsen lavet i serier, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sociologiens problemer - en grundbog" af Jens Peter Thomsen

Hos Bog & idé er "Sociologiens problemer - en grundbog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Pædagogisk sociologi" af Jens Peter Thomsen

Hos Bog & idé er "Pædagogisk sociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sociologi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Peter Thomsen