Bog & idéJerry Scott og Jim Borgman

Bøger skrevet af Jerry Scott og Jim Borgman

Læs mere om Jerry Scott og Jim Borgman
0 produkter

Mere om Jerry Scott og Jim Borgman

Der er mange bøger fra Jerry Scott og Jim Borgman online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Borgmans bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Zits: Vi er løbet tør for cornflakes!" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Så er der mad, Filip!" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Vær nu ikke et svin, Filip! " i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Livet er hårdt som teenager" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Vent ikke for længe med vasketøjet!" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Mor er den bedste i verden - på afstand" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Alene hjemme" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Indeklemt" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Familiebånd" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Vokseværk" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Hmm … måske i den anden taske?" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Fanget!" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Kør!" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Nu laver du det ansigt igen!" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits: Zombie-forældre" i serien "Zits" udgivet af Forlaget Zoom - "Zits - verdens længste teenager!" i serien "Zits" udgivet af Zoom

Jerry Scott og Jim Borgmans bøger

Jerry Scott og Jim Borgman har 16 bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Borgmans bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Borgman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jerry Scott og Jim Borgmans "Zits: Vi er løbet tør for cornflakes!"

"Zits: Vi er løbet tør for cornflakes!" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Borgmans serie "Zits". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Zoom.

"Zits: Så er der mad, Filip!" af Jerry Scott og Jim Borgman

"Zits: Så er der mad, Filip!" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Zits". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Zoom.
Detaljer
Fulde navn:
Jerry Scott og Jim Borgman