Bog & idéJesper Brygger

Bøger skrevet af Jesper Brygger

Læs mere om Jesper Brygger
3 produkter
3 produkter
Pueri
PueriJesper Brygger
299,95 DKK
Hardback
(3)
Pueri
Silfo
BOEGERTILSTAERKPRIS
SilfoJesper Brygger
124,46 DKK
Hæftet
(5)
Silfo
lover lover lover
BOEGERTILSTAERKPRIS
lover lover loverJesper Brygger
165,96 DKK
Hæftet
(2)
lover lover lover

Mere om Jesper Brygger

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Jesper Brygger. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Brygger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "lover lover lover" i serien "Serie B" udgivet af Forlaget Basilisk - "Transporterne" udgivet af Forlaget Kronstork - "Silfo " i serien "Serie B" udgivet af Basilisk - "Snerte klik af kød bag ryggen" i serien "serie 5¤Serie V" udgivet af Virkelig - "Silfo" i serien "Serie B" udgivet af Basilisk - "Så vi her" udgivet af Kronstork - "Snerte klik af kød bag ryggen" i serien "serie 5¤Serie V" udgivet af Virkelig

Bøger skrevet af Jesper Brygger

Der er syv tilgængelige bøger af Jesper Brygger hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jesper Brygger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Brygger lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"lover lover lover" af Jesper Brygger

"lover lover lover" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Serie B". Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Transporterne" af Jesper Brygger

"Transporterne" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Kronstork, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Brygger