Bog & idéJesper Milan

Bøger skrevet af Jesper Milan

Læs mere om Jesper Milan
2 produkter
2 produkter
FOSSILER
FOSSILERJesper Milan
149,95 DKK
Indbundet
(0)
FOSSILER
Fossilienjagd in Dänemark
Fossilienjagd in DänemarkJesper Milan
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Fossilienjagd in Dänemark

Mere om Jesper Milan

Du kan kun finde en enkelt bog af Jesper Milan her hos Bog & idé. Det er "FOSSILER". Det er KOUSTRUP & CO, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Milans "FOSSILER"

Det er muligt at købe Jesper Milans "FOSSILER" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er KOUSTRUP & CO, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jesper Milan skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Milan