Bog & idéJoe Mathews

Bøger skrevet af Joe Mathews

Læs mere om Joe Mathews
0 produkter

Mere om Joe Mathews

Joe Mathews har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "The People's Machine: Arnold Schwarzenegger and the Rise of Blockbuster Democracy". Den er udgivet af PublicAffairs på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The People's Machine: Arnold Schwarzenegger and the Rise of Blockbuster Democracy" af Joe Mathews

Hos Bog & idé er "The People's Machine: Arnold Schwarzenegger and the Rise of Blockbuster Democracy" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af PublicAffairs.

Dette er en også en skøn bog fra Mathews, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Joe Mathews