Bog & idéJørgen G. Nielsen

Bøger skrevet af Jørgen G. Nielsen

Læs mere om Jørgen G. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Havfisk og fiskeri
Havfisk og fiskeriJørgen G. Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Havfisk og fiskeri

Mere om Jørgen G. Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jørgen G. Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jørgen G. Nielsens bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Havfisk og fiskeri i Nordvesteuropa " udgivet af Gads Forlag - "Havfisk og fiskeri" udgivet af Gyldendal - "Eggs and larvae of North Sea fishes" udgivet af Biofolia - "Havfisk og fiskeri" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jørgen G. Nielsen

Jørgen G. Nielsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Jørgen G. Nielsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Havfisk og fiskeri i Nordvesteuropa " af Jørgen G. Nielsen

Det er muligt at købe Jørgen G. Nielsens "Havfisk og fiskeri i Nordvesteuropa " som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

Jørgen G. Nielsen "Havfisk og fiskeri"

"Havfisk og fiskeri" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen G. Nielsen