Bog & idéKarsten Revsbech og Jens Garde

Bøger skrevet af Karsten Revsbech og Jens Garde

Læs mere om Karsten Revsbech og Jens Garde
0 produkter

Mere om Karsten Revsbech og Jens Garde

Hvis du er på jagt efter en bog fra Karsten Revsbech og Jens Garde, har du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Garde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalret" udgivet af Djøf Forlag - "Kommunalret" udgivet af DJØF

Karsten Revsbech og Jens Gardes bøger

Du kan finde to bøger af Karsten Revsbech og Jens Garde her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Garde fås bare som hæftet. Gardes bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kommunalret" af Karsten Revsbech og Jens Garde

Hos Bog & idé er "Kommunalret" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Karsten Revsbech og Jens Garde "Kommunalret"

Hos Bog & idé er "Kommunalret" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karsten Revsbech og Jens Garde