Bog & idéKasper Schiølin

Bøger skrevet af Kasper Schiølin

Læs mere om Kasper Schiølin
5 produkter
5 produkter
Teknologi
TAENKEPAUSER
TeknologiKasper Hedegård Schiølin
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Teknologi
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Teknologi
TeknologiKasper Hedegård Schiølin
49,95 DKK
EBOG
(1)
Teknologi
Teknologi
TeknologiKasper Hedegård Schiølin
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Teknologi
Teknologi
TeknologiKasper Hedegård Schiølin
49,95 DKK
EBOG
(1)
Teknologi

Mere om Kasper Schiølin

Der findes en del bøger skrevet af Kasper Schiølin online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Schiølin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Teknologi" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Teknologi " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Teknologi" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Teknologi" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Kasper Schiølins bøger

Kasper Schiølin har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Schiølins bøger fås i udvalgte formater. Kasper Schiølin bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Videnskab, teknologi og samfund" af Kasper Schiølin

"Videnskab, teknologi og samfund" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Kasper Schiølin "Teknologi"

"Teknologi" er til salg som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Teknologi" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Schiølin