Bog & idéKent Jönsson

Bøger skrevet af Kent Jönsson

Læs mere om Kent Jönsson
2 produkter
2 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Sår
BOEGERTILSTAERKPRIS
SårLis Balleby
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Sår

Mere om Kent Jönsson

Hvis du søger en bog fra Kent Jönsson, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jönsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af Gyldendal

Kent Jönssons bøger

Der er to tilgængelige bøger af Kent Jönsson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jönsson fås bare som hæftet. Jönssons bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kent Jönssons "Sår"

"Sår" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sår" af Kent Jönsson

"Sår" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kent Jönsson