Bog & idéKevin Hall

Bøger skrevet af Kevin Hall

Læs mere om Kevin Hall
0 produkter

Mere om Kevin Hall

Der findes flere bøger af Kevin Hall på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Halls nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Byg med klodser: Bygninger" i serien "Byg med klodser" udgivet af Legind A/S - "Byg med klodser: Robotter" i serien "Byg med klodser" udgivet af Legind A/S

Bøger skrevet af Kevin Hall

Kevin Hall har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Hall kommer bare som indbundet. Bøgerne af Hall er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Legind A/S.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Byg med klodser: Bygninger" af Kevin Hall

Det er muligt at købe Kevin Halls "Byg med klodser: Bygninger" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Halls serie "Byg med klodser". Det er Legind A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Byg med klodser: Robotter" af Kevin Hall

Hos Bog & idé er "Byg med klodser: Robotter" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Byg med klodser". Det er Legind A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kevin Hall