Bog & idéKlaus Ferdinand

Bøger skrevet af Klaus Ferdinand

Læs mere om Klaus Ferdinand
1 produkter
1 produkter
Afghan Nomads
BOEGERTILSTAERKPRIS
Afghan NomadsKlaus Ferdinand
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Afghan Nomads

Mere om Klaus Ferdinand

Der er flere bøger fra Klaus Ferdinand tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ferdinand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Bedouins of Qatar " i serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project" udgivet af Rhodos - "Afghan Nomads" i serien "The Carlsberg Foundation´s nomad research project." udgivet af Rhodos

Mere om Klaus Ferdinands bøger

Der er to tilgængelige bøger af Klaus Ferdinand hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Ferdinand fås kun som indbundet. Ferdinand har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Rhodos.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bedouins of Qatar " af Klaus Ferdinand

"Bedouins of Qatar " kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "The Carlsberg Foundation's nomad research project". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Rhodos.

"Afghan Nomads" af Klaus Ferdinand

Hos Bog & idé er "Afghan Nomads" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "The Carlsberg Foundation´s nomad research project.". Det er Rhodos, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Ferdinand