Bog & idéKristina Kepinska Jakobsen

Bøger skrevet af Kristina Kepinska Jakobsen

Læs mere om Kristina Kepinska Jakobsen
0 produkter

Mere om Kristina Kepinska Jakobsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Kristina Kepinska Jakobsen. På listen nedenfor finder du Jakobsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politipsykologi" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Politipsykologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Kristina Kepinska Jakobsens bøger

Du kan købe to bøger af Kristina Kepinska Jakobsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Jakobsens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kristina Kepinska Jakobsens "Politipsykologi"

"Politipsykologi" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). Det vil sige, at du kan læse "Politipsykologi" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Hans Reitzels Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Politipsykologi" af Kristina Kepinska Jakobsen

Hos Bog & idé er "Politipsykologi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristina Kepinska Jakobsen