Bog & idéLeif Östling

Bøger skrevet af Leif Östling

Læs mere om Leif Östling
1 produkter
1 produkter
I backspegeln: min tid i Scania, Volkswagen och Wallenbergsfären
I backspegeln: min tid i Scania, Volkswagen och WallenbergsfärenLeif Östling
59,95 DKK
Lydbog
(0)
I backspegeln: min tid i Scania, Volkswagen och Wallenbergsfären

Mere om Leif Östling

Der er kun én bog af Leif Östling tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "I backspegeln: min tid i Scania, Volkswagen och Wallenbergsfären". Den er udgivet af SAGA Egmont på swe.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Leif Östlings "I backspegeln: min tid i Scania, Volkswagen och Wallenbergsfären"

"I backspegeln: min tid i Scania, Volkswagen och Wallenbergsfären" findes på den digitale boghylde som lydbog. Leif Östlings "I backspegeln: min tid i Scania, Volkswagen och Wallenbergsfären" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.

Endnu en af Leif Östling fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Östling