Bog & idéLene Rønnest

Bøger skrevet af Lene Rønnest

Læs mere om Lene Rønnest
1 produkter
1 produkter
Fra jord til bord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra jord til bordCamilla Larsen & Cecilie Petersen
207,46 DKK
Hardback
(0)
Fra jord til bord

Mere om Lene Rønnest

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lene Rønnest. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rønnests bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra jord til bord" udgivet af Muusmann Forlag - "Tilbehøret først" udgivet af Nucleus - "Fra jord til bord" udgivet af Muusmann Forlag

Mere om Lene Rønnests bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Lene Rønnest hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Rønnests bøger kommer i flere formater. Rønnests bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Rønnests "Fra jord til bord"

Det er muligt at købe Lene Rønnests "Fra jord til bord" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Muusmann Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Tilbehøret først" af Lene Rønnest

Endnu en af Lene Rønnest skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nucleus.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Rønnest