Bog & idéLily Litvak, red.

Bøger skrevet af Lily Litvak, red.

Læs mere om Lily Litvak, red.
1 produkter
1 produkter
Hjernedynamit
HjernedynamitLily Litvak, red.
149,95 DKK
EBOG
(2)
Hjernedynamit

Mere om Lily Litvak, red.

Du kan kun bestille en enkelt bog af Lily Litvak, red. her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Hjernedynamit". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet den på dansk. "Hjernedynamit" er desuden udgivet i serien "Bureauets lommebibliotek".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hjernedynamit" af Lily Litvak, red.

"Hjernedynamit" er tilgængelig online som ebog. "Hjernedynamit" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Litvak, red.s serie "Bureauets lommebibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Litvak, red., som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lily Litvak, red.